Polo Band
Penelope vjenčanice
Svjetlosni bombon
Sposa
Limuzine Ruby
Grupa Izazov
DJ Pomp
Salon cvijeća Verbena
Prvi ples mladenaca
Prvi ples mladenaca
Društveni plesovi
Društveni plesovi
Ištvan Varga i Nikolina Pišek - Ples sa zvijezdama
Ištvan Varga i Nikolina Pišek - Ples sa zvijezdama
Sportski ples
Sportski ples
Sportski ples - Turnir
Sportski ples - Turnir
Osvajanje pehara
Osvajanje pehara
Ištvan i Gabi na turniru
Ištvan i Gabi na turniru
Ištvan i Gabi
Ištvan i Gabi
Ištvan Varga i Gabriela Pilić
Ištvan Varga i Gabriela Pilić
Ištvan i Gabi
Ištvan i Gabi
Plesni par - Kristijan i Ivana
Plesni par - Kristijan i Ivana

Plesni centarVijestiSonja Kovač - Ljubav prema plesu

Sonja Kovač - Ljubav prema plesu

Sonja Kovač - Ljubav prema plesu, Ples, Plesanje, Treniranje plesaIAKO je u medijima prezentirana kao razmažena posvuduša, Sonja Kovač zapravo je prava humanitarka koja će sve napraviti za dobrobit drugih, posebice neiskvarene djece koje traže uzor u velikim zvijezdama koje se svakodnevno spominju u medijima. Daleko od glamoura i reflektora, Sonja se u slobodno vrijeme posvetila klincima koji uz pomoć nje uče umijeće plesnih koraka.

“Trenirala sam ples u srednjoj školi i rekreativno sam išla na razne tečajeve”.

Dobrom prijatelju Miri Blaževiću, inače instruktoru plesa koji ima vlastiti studio, Sonja radi uslugu tako što slobodno vrijeme provodi plešući i družeći se s djecom u njegovom plesnom studiju.

Trenirala sam ples u srednjoj školi i rekreativno sam išla na razne tečajeve. Puno sam se posvetila plesu, ali zbog ozljede koljena nažalost nije bilo ništa od moje velike plesne karijere”, rekla nam je Sonja koja je danas ujutro plesala s klincima u Velikoj Gorici.

S obzirom da sam medijski eksponirana osoba pomažem prijatelju i promoviram ples kao način komunikacije. Dobro je da se djeca okreću dobrim i zdravim stvarima poput plesa, a ne da idu pušiti ili piti nakon škole. Jako volim djecu i cijenim što su iskreni i neiskvareni, njima je sve oprošteno”, rekla nam je Indexova blogerica koja zna sve vrste plesa, od klasičnog valcera pa sve do rumbe ili sambe.

“Obožavam tango jer je jako senzualan i iako su pokreti lagani ima puno energije i ljubavi u njima”.

Kad smo je upitali kako to da nikad prije nije otkrila široj javnosti svoju ljubav prema plesu, Sonja nam je priznala da neke stvari drži podalje od javnosti jer smatra da to nikome nije zanimljivo. “Obično ljudi vole čitati skandale i razne idiotarije, a ovo je nešto što radim isključivo iz ljubavi”, priznaje pjevačica i glumica koja kao najdraže plesove izdvaja tango i rumbu.

“Obožavam tango jer je jako senzualan i iako su pokreti lagani ima puno energije i ljubavi u njima”, priznaje Sonja Kovač koja se nada da će uskoro spojiti svoju glazbenu karijeru s plesom. “Beyonce rastura plesom, a oduvijek mi se sviđao i Michael Jackson za kojeg bi se moglo reći da je začetnik plesnih pokreta u videospotovima. Još uvijek nisam iskoristila svoje dugogodišnje plesno umijeće u svojim spotovima jer to čuvam kao adut”, otkrila nam je pjevačica koja dodaje da sanja o tome da jednog dana napravi veliku turneju na kojoj će osim pjesme biti mnoštvo plesnih koreografija.

Preuzeto sa: www.index.hr/xmag/clanak/drugo-lice-sonje-kovac-ljubav-prema-plesu-i-dobrotvorni-rad-s-djecom/451225.aspx

Plesni centarVijestiSonja Kovač - Ljubav prema plesu

PRATITE NAS I NA:  

Tečajevi plesa za djecu

Vijesti

Sportski ples

Tečajevi plesa za odrasle

Tečajevi plesa za odraslePomažemo Vam u svladavanju plesnih vještina. Tečajevi traju tri mjeseca. VIŠE...

Lokacije tečajeva

Karta lokacije - ZAGREB
Karta lokacije - BJELOVAR
Karta lokacije - SESVETE
Karta lokacije - JASTREBARSKO
Karta lokacije - DUGO SELO